Lekkage-oplossingen.nl

Lekkageoplossingen.nl is een speciale website waar u voor o.a. dakgoten en kelders uw lekkage kunt melden. Dit kan via een handig formulier. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen met u en de mogelijkheden bespreken.

Wij zijn een organisatie die staat voor kwaliteit en vakmanschap op het gebied van te gebruiken materialen en gekwalificeerde medewerkers voor al onze diensten. Naast particulieren bedienen wij ook de zakelijke markt: renovatie projecten en corporaties. Lekkage-oplossingen.nl is er dus voor iedereen en staat voor kwaliteit en service voor een betaalbare prijs.

Wij werken altijd met hoogwaardige producten, maar wat is een hoogwaardig product zonder een vakkundige hand die het product verwerkt? 

Onze mensen maken uiteindelijk de kwaliteit:
Met hun jaren lange ervaring, scholing en betrokkenheid maken zij uiteindelijk de werkzaamheden waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom voeren wij onze werkzaamheden veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit. Alle bitumen producten worden gescheiden ingezameld en hergebruikt. 

Uw lekkage kunt u heel eenvoudig melden via het offerteformulier op onze website. U kunt hierbij een foto uploaden van het probleem, zodat we u nog sneller van dienst kunnen zijn. Na het invullen van het formulier zullen wij er naar streven binnen 24 uur contact met u op te nemen. In dit gesprek zullen we het probleem en de verdere stappen bespreken en zullen we uiteindelijk met een prijsvoorstel komen. Na akkoord zullen we met u een afspraak maken wanneer wij langs zullen komen en zullen we het probleem voor u oplossen! 

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van onderstaande vakgebieden:
- Dakgoten (zink, koper, epdm)
- Dakbedekking (bitumen, pvc, epdm)
- Schoorstenen
- Kelders (afdichtingen)
- Isoleren van daken en leidingen
- Doe-het-zelf producten
Voor niet omschreven vochtproblemen kunt u ons ook benaderen. 

Heeft u een lekkage elders in huis? Geen probleem, wellicht dat u hiermee ook van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

schoorsteen

SAMSUNG DIGIMAX A503