Dakgoten

Heeft u last van een lekkage? Dit zou kunnen liggen aan uw dakgoten. Uw dakgoten worden namelijk het hele jaar door blootgesteld aan allerlei weerselementen: wind, regen, sneeuw; het komt allemaal tegen uw dakgoot aan. Door deze omstandigheden kan een lekkage ontstaan.

Lekkage is het meest voorkomende probleem bij dakgoten. Er kan veel worden gedaan om dit soort problemen te voorkomen. In het geval van lekkage is het natuurlijk wel van belang dat er zo snel mogelijk een oplossing komt. Wij van Lekkageoplossingen.nl kunnen u daarbij helpen.

Dakgoot renovatie

Bij de renovatie van de goot kan de oude zinken goot doorgaans blijven zitten. Resistit EPDM rubberfolie wordt koud verkleefd in de oude zinken goot. Het aanzicht van de goot verandert niet ten opzichte van de huidige situatie. Hierdoor hoeven er geen kosten voor het slopen en afvoeren gemaakt te worden, waardoor dit een mooie kostenbesparing kan opleveren.

Nieuwbouw dakgoot

Bij nieuwbouw wordt de Resistit EPDM rubberfolie verwerkt in de getimmerde dakgoot. Hierover kan een zinken kraal als randafwerking gemonteerd worden. Uw nieuwe goot krijgt zo alsnog een klassieke uitstraling met aan de binnenkant van de goot de duurzaamheid van Resistit EPDM rubberfolie.

Zelfs een kleine lekkage, kan zonder dat u het merkt grote schade aanrichten.

Heeft u een lekkage probleem? Neem dan a.u.b. contact met ons op via email: info@lekkageoplossingen.nl of telefonisch op nummer: 0624910892